Emirates Airlines lanseaza zboruri catre orasul Ho Chi Minh

Emirates AirlinesCompania aeriana Emirates Airlines a anuntat ca va inaugura zboruri catre orasul Ho Chi Minh, din Vietnam. Conducerea a precizat ca lansarea serviciului de zbor pe ruta Dubai – Ho Chi Minh, face parte din strategia de extindere a programului de zbor la nivel international. Zborurile cu destinatia Ho Chi Minh vor rula zilnic in regim non stop, si vor facilita pasagerilor vietnamezi accesul catre 31 de destinatii europene, 22 de destinatii din Africa, 16 destinatii din Orientul Mijlociu, 11 destinatii din America de Sud si 19 destinatii din Vestul Asiei.

Thierry Antinori, vicepresedinele Emirates Airlines, a declarat ca prin inaugurarea curselor cate Vietnam s-a urmarit atragerea clientilor business care au afaceri in Dubai. Antinori a mai spus ca Ho Chi Minh este cel mai vibrant oras din Asia de Sud-Est si este cunoscut ca fiind centrul comercial principal al Vietnamului. Specialistii in economie au clasificat Vietnamul ca fiind economia cu cele mai mari cresteri din sectorul turistic din Asia.

In cadrul ceremoniei de celebrare a noii rute, Thierry Antinori a tinut sa multumeasca reprezentantiilor Administratiei Aviatiei Civile din Vietnam pentru sprijinul acordat pentru implementarea cursei pe ruta Dubai – Ho Chi Minh. Noile zboruri aeriene vor fi operate cu aeronave Airbus 330-200 configurate in doua clase, cu 27 de locuri la clasa business si 251 de locuri la clasa economic.

Oficialii Emirates Airlines spera ca rezervarile de bilete de avion sa fie semnificativ mai mari incepand cu luna septembrie, cand in Dubai se vor organiza numeroase conferinte si evenimente de business.

Emirates Airlines este o companie aeriana cu baza centrala in Dubai, fiind cea mai mare din Orientul Mijlociu, ce opereaza 2500 de zboruri saptamanal, in peste 120 de orase din 70 de tari. Parte a Emirates Group, operatorul aerian a primit in anul 2011 titlul de compania aeriana a anului la premiile Air Transport World.

Comments are closed.