Mai mult spatiu pentru bagaje?

Vestea buna au primit-o clientii unei companii aeriene din America, Alaska Airlines: spatiile pentru depozitarea bagajului de deasupra capului se vor mari. Toata lumea spera ca acesta va fi un trend care sa prinda si sa fie preluat de toate companiile aeriene din intreaga lume.

Alaska Airlines

Transporatorul aerian american se mandreste cu inovatia Boeing care va permite marirea spatiului de depozitare cu 50%. Clientii companiei care isi rezerva constant bilete de avion nu vor avea o suprpriza, data fiind reclama facuta de Alaska Airlines si datorita stirilor de televiziune. Asadar, in aeroporturi se vor prezenta cu siguranta pasageri cu mai multe lucruri personale la indemana.

Aeronavele care permit marirea spatiului pentru bagaje sunt seria Boeing 737-900Rs. De fapt, ar putea fi atata loc datorita adanciturii sertarelor, incat ar putea intra fara probleme o chitara, de exemplu, dar si alte ustensile neobisnuite si inofensive.

Totusi, acest lucru se va intampla decat abia in 2015, odata cu introducerea noilor aeronave Boeing, generatiile 737 si 737 MAX. Nici prea mult timp, nici prea putin, tocmai bine sa se obisnuiasca cu ideea si pasagerii. Sa speram totusi ca din ce in ce mai multe companii aeriene isi vor permite achizitionarea unor aeronave noi, care sa permita rasfatul propriilor clienti.

Comments are closed.