Medallion Air opereaza doua zboruri noi cu plecare din Constanta

Compania aeriana Madallion Air opereaza in aceasta vara doua zboruri de pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta, spre Cluj si spre Madrid. Ruta Constanta – Cluj este operata cu frecventa sapatamanala, in ziua de joi incepand cu 16 iunie, iar ruta Constanta – Madrid va fi operata cu frecventa bilunara, in ziua de vineri, incepand cu luna iulie. Din data de 15 iunie, compania aeriana Carpatair a introdus zborul direct pe ruta Constanta – Istanbul, cu o frecventa de 3 ori pe saptamana, in zilele de miercuri, vineri si duminica.

Medallion Air

Parteneriatul cu Consiliul Judertean Constanta, prin care Medallion Air poate opera in regim de charter zboruri de pe aeroportul Mihail Kogalniceanu catre Bucuresti, Istanbul, Cluj, Madrid, Roma, Dubai si Londra a fost semnat la inceputul anului 2011.

Compania aeriana Medallion Air opereaza zboruri charter si a fost infiintata in 2009. Principalul actionar este Victor Dumitrescu, unul dintre fostii actionari ai Jetran Air, detinuta acum de Ovidiu Tender.

Flota operatorului aerian este formata din avioane McDonnell Douglas MD83, perfecte pentru zboruri cu durata intre una si cinci ore, putan transporta pana la 170 de pasageri.

Cu plecare din Constanta sunt operate si curse ale companiei aeriene low-cost Ryanair.

Aeroportul International Mihail Kogalniceanu este situat in localitatea Mihail Kogalniceanu, la aproximativ 25 km de orasul Constanta. A fost construit intre anii 1952 si 1962. Astazi asigura curse interne si internationale de la si catre Frankfurt, Berlin, Paris, Milano, Atena si Istanbul.

Aeroportul este deschis permanent traficului aerian si dispune de urmatoarele facilitati: parcare autovehicule 150 locuri, snack-bar, rent a car, taxi, transport pentru pasageri aeroport-gara, agentie de turism, securizare bagaje, exchange office, ATM, automat de schimb valutar, Internet wireless gratuit, sonorizare ambientala, telefoane publice, automate cafea si bauturi racoritoare, cabinet medical non-stop, facilitati mama si copilul, facilitati persoane cu dizabilitati, zona magazine, companii de curierat.

Comments are closed.