Terminalul Premium Qatar Airways din Doha ofera cele mai bune servicii din lume

Terminalul premium al companiei aeriene Qatar Airways din Doha, unul din cele mai bine echipate terminale, a fost desemnat cel mai bun aeroport cu servicii premium din lume.

Qatar Airways

Terminalul Premium a fost inaugurat in 2006 si deserveste doar clientii zborurilor First si Business Class.

Terminalul ofera un magazin de tipul duty free in care se gasesc toate tipurile de produse, de la aparatura electronica la imbracaminte sau parfumuri. Personalul angajat cunoaste mai multe limbi straine si pot ajuta oricand turisii aflati in cautarea unui cadou pentru ei insisi sau pentru cei de acasa. Deasemenea, Terminalul dispune de un centru spa ultra-modern unde pasagerii Qatar Airways se pot relaza inainte sau intre zborurile companiei aeriene arabe. Centrul ofera masaje faciale, corporale sau alte feluri de tratament de relaxare performate de profesionisti. Deasemenea, centrul dispune de jacuzzi.

Inauntrul Terminalului pasagerii business pot utiliza internetul de tip wireless. Tot pentru ei s-au construit sali de conferinta unde se pot tine intalniri de afaceri obisnuite sau chiar video-conferinte. Centrul de afaceri este deschis 24 de ore pe zi oentru ca cei interesati sa poata beneficia la orice ora de asistenta necesara.

Qatar Airways este compania aeriana nationala a statului Qatar, cu sediul in Doha. Compania ofera zboruri catre 90 de destinatii internationale si are o flota formata din 84 de aeronave. Alaturi de companiile aeriene Cathay Pacific, Asiana Airlines, Malaysia Airlines, Singapore Airlines si Kingfisher Airlines, Qatar Aieways este unul din cei sase operatori distinsi cu cinci stele de Skytrax.

Compania are in jur de 15.000 de angajati, din care aproximativ 10.000 de angajati directi si ceilalti 5.000 sunt angajati ai subsidiarelor.

Qatar Airways opereaza zboruri in Africa, Asia centrala, Europa, Orientul indepartat, India, Orientul Mijlociu, America de Nord, America de sud si Oceania.

Qatar Airways

Comments are closed.